До дня працівника сільського господаства фотовиставка

Коли любов не має меж,
Коли душа не знає втоми,
Коли Землею ти живеш –
Праця твоя стає святою!

****

    Сільське господарство – одна з найважливіших галузей економіки України. Від працівників сільського господарства залежить, що ми їстимемо завтра, і як ці продукти вплинуть на наше життя.

Щорічно у третю неділю листопада відзначається День працівників сільського господарства в Україні. Це свято, присвячене всім аграріям країни, було засноване в 1993 році. Тоді президент України підписав указ про заснування професійного свята всіх працівників сільського господарства, а також підприємств, які займаються переробкою сільськогосподарської сировини та виробництвом харчової продукції.

   Шанобливе ставлення до аграріїв завжди було в Україні. Із покон віків її називали житницею всієї Європи. До цих пір основними сільськогосподарськими культурами, які вирощуються українськими аграріями, залишаються зернові, цукровий буряк та картопля. Крім того, це свято можуть по праву відзначати також працівники фермерських господарств, які забезпечують всю країну молоком та м’ясом.

   Відзначення Дня працівників сільського господарства – це визнання державою звитяжної хліборобської праці на благо України, це хвала мозолястим рукам селян, які знають справжню ціну хлібу!

   У день професійного свята бажаємо вам прихильної долі, вагомих здобутків, оптимізму, невичерпної енергії та професійної удачі! Щастя, здоров’я, добробуту та подальших успіхів в ім’я розквіту України.

Зі здобувачами освіти нашої школи було проведено фотовиставку по темі: "Хліб - усьому голова"











Коментарі